Natrium Percarbonaat – Vaste Waterstofperoxide, 1kg

5,99

Natrium percarbonaat (ook wel vaste waterstofperoxide genoemd) wordt van oudsher toegepast als bleekmiddel en geur verwijderaar in de was.

3 op voorraad

Beschrijving

Natrium percarbonaat, ook wel vaste waterstofperoxide genoemd, wordt van oudsher toegepast als bleekmiddel, vlekken- en geurverwijderaar voor de was en het schoonmaken van witte voegen in de badkamer .

Natrium percarbonaat is een verbinding van de stoffen waterstofperoxide en natriumcarbonaat, die vrijkomen in water boven e 40°C. Het is de ideale aanvulling op wasnoten voor uw wasgoed. Het bevat geen chloor of optisch blauwsel en het wordt vervaardigd uit niet-giftige grondstoffen.

Dankzij de vele andere, minder bekende eigenschappen van dit product, kun je het niet alleen als huishoudproduct, maar ook als onderhoudsproduct gebruiken.

Hoe natrium percarbonaat gebruiken

Natrium percarbonaat met warm water is zeer geschikt voor toepassingen voor het schoonmaken, het verwijderen van vlekken, en in de was, om een tapijt te reinigen of om de vloer dweilen.

Natrium percarbonaat is zeer geschikt voor het reinigen en desinfecteren van de kattenbak, het vogelbad etc. Mix natriumpercarbonaat in heet water, vul je (lege) kattenbak en geef het tijd om in te werken. Net zoals waterstofperoxide heeft natriumpercarbonaat de tijd nodig om zijn werk te doen. De voorgestelde hoeveelheden hiervoor zijn meestal klein – dus een of twee lepels (2 eetlepels per keer) is waarschijnlijk voldoende om het complete voorwerp te reinigen. Gebruik warm water.
  • Mengen tot een dikke pasta en gebruik op tegelvoegen.
  • Ontvlekt, wit, desinfecteert en ontgeurt uw was natuurlijkerwijze.
  • Behandeling van schimmels.
  • Tegen de verkleuring van hout van platen, meubels en tuinterrassen.
  • Als klassiek wasmiddel voor witte was: een tot twee soeplepels, afhankelijk van de vlekken, de was en de hardheid van het water.