Salterra keltisch grof zeewierzout 55gr

4,95

4 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Keltisch grof zeewierzout 55 g

Salterra

Salterra Keltisch zeewierzout. Ongeraffineerd, mineraalrijk grof Keltisch gedroogd zeezout uit Guerande (Bretagne, Frankrijk) met zeewier. ‘Powered by the sea’.

Ingredienten: Zeezout (90%), gedroogd zeewier (10% dulse/Palmaria palmata, zeesla/Ulva spp., nori/ Porphyra spp.)

Herkomst: Zilte mengeling van Keltisch zeezout uit Guerande (Frankrijk) met zeewier uit Bretagne (dulse, zeesla, nori).

Zeewier bevat veel waardevolle vitaminen en mineralen, plantaardige eiwitten en vezels. Het is tevens een belangrijke bron van jodium. Hierdoor heeft het zeewier een sterk ontgiftende werking.  Het zeewier wordt regelmatig getest op zware metalen en andere ongewenste verontreinigingen en zijn gedroogd bij lage temperatuur, waardoor de waardevolle samenstelling intact is gebleven.

Gebruik:  Dit zeer mineraalrijke Keltische grove zeezout met  zeewier is een smaakmaker voor veel gerechten. Heerlijk over sla, sauzen, ei, aardappels en groente, maar ook als marinade voor vis bijvoorbeeld. En als zoutwateroplossing ook ideaal als aanvullend mineralencomplex. Rijk aan kleur, geur en smaak. Deze 100% natuurlijke smaakmaker is ook heerlijk bij visgerechten, makkelijk te gebruiken door handige zoutmolen.

Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.

Allergenen: Kan sporen van week- en schaaldieren bevatten

Inhoud: 55 gram